Beoordeeld met een 9,0 na 2301 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Kunststof platen en Plexiglas CO2 laseren

Kunststof platen CO2 laseren

Inmiddels heeft Vos Kunststoffen geïnvesteerd in een CO2 lasermachine om kunststoffen snel en moeiteloos te kunnen snijden en/of graveren. Wij hebben de lasermachine in eerste instantie gekocht ter aanvulling van onze CNC-freesmachine. In de loop van de jaren merkten wij op dat onze freesmachine kleine kunststoffen niet of nauwelijks kon maken, omdat deze door de kracht en snelheid van de frees wegschieten. Op een lasermachine blijven de materialen mooi liggen en is de tolerantie minimaal. Daarbij is de afwerking van bijvoorbeeld plexiglas strak, vlak, helder en bijna gepolijst. Ideaal en we werken met een afmeting van 1300 x 900mm. We kunnen daarbij vrij grote oppervlaktes lasersnijden.

Wat zijn de voordelen van kunststof lasersnijden?

Een lasermachine oftewel lasersnijder genoemd, kunnen we snel en eenvoudig veel uiteenlopende materialen snijden. Te denken aan Acrylaat en Plexiglas, Hout, Kunststof, Laminaat, Leer, Papier en textiel. De materialen kunnen zeer nauwkeurig en met weinig tolerantie gesneden worden. Dit alles ook nog eens met een hoge snelheid. De materialen die gesneden worden komen er strak vanaf, nabewerking is nauwelijks nodig. De machine is gebruiksvriendelijk met de juiste kennis.

Plexiglas - Acrylaat – Crylux – Altuglas lasersnijden

Plexiglas is zeer mooi te laseren op een CO2 lasermachine, naast de mooie afwerking kan plexiglas ook snel gesneden worden. De afwerking is bijna gepolijst aan de zijranden, dit geeft meteen aan dat de machine over een goede kwaliteit afwerking beschikt. Zodoende kunnen wij platen van 1300 x 900mm op onze lasermachine kwijt en de dikte kan tot maar liefst 10mm. Welke vorm u maar wenst wij kunnen het voor u maken. Kleuren zijn ook zeker mogelijk in acrylaat.

Plexiglas op maat bestellen?

Via onze calculator kunt u eenvoudig plexiglas op maat bestellen. Wilt u een kunststof cirkel, rechthoek, schuine afsneden of aparte vormen dan bent u bij ons op de juiste plaats. Bestel via onze webshop of mail ons uw wens door dan maken wij u graag een prijs op maat. Plexiglas leveren wij doorgaans binnen 2-3 werkdagen af. Plexiglas is te bestellen in helder materiaal of in diverse kleuren. Afmetingen zijn zeer divers te bestellen en u betaalt wat u nodig heeft, geen reststukken. Daarnaast zagen wij gratis op maat. De diktes variëren van 2 t/m 20mm dik.

Laseren van acrylaat xt zwart

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl